Baboon - Porosit Online APK

Downloads: 37 Category : Food & Drink
by: Requires: Android 4.0.3 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Baboon - Porosit Online Description


Shumë i nevojshëm, praktik, design shum i mirë, një yll më pak sepse kisha probleme me location. Here we provide Baboon – Porosit Online V 3.1.31 for Android 4.0.3++ SHQIP;

Baboon u ofron përdoruesve menutë e restoranteve më të mirë në Tiranë e në Shqipëri në shërbimin taksi. Eksperienca e porositjes online jo vetëm që lehtëson zgjedhjen tuaj, por ju jep mundësinë të provoni shijet e kuzhinave të ndryshme vendase dhe të huaja. Duke instaluar Baboon në smartphone-in tuaj eleminoni broshurat e ndryshme, telefonatat, gabime në porosi, çmimet e gabuara etj. 

Si funksionon Baboon?

1. Vendosni adresën dhe kërkoni restorante pranë zonës

2. Zgjidhni ushqimin, dërgoni kërkesën dhe njihuni me kohën e dorëzimit.

3. Paguani dhe shijoni zgjedhjen tuaj.

BABOON ALBANIA është i vlefshëm për momentin vetëm në Tiranë. Nëse nuk e gjeni qytetin tuaj mos u mërzisni, do të vijmë shumë shpejt!

Baboon ofron:
• Promocione dhe ulje ekskluzive për klientët besnikë;
• Kryerjen e një porosie të re ose thjesht ripërsëritje nga historia e ruajtur në aplikacion;
• Gjetje të saktë të vendndodhjes përmes shërbimit GPS;
• Konfirmim online prej restorantit të përzgjedhur;
• Marrjen e aplikacionit Falas;

· Në Baboon do të gjeni këto kuzhina: Tradicionale, Greke, Italiane, Japoneze, Meksikane, Kineze, Turke, Indiane etj.
· Restorantet më të famshme që mund të gjeni në Baboon janë: Restorant Floga, Restorant Berlin, Restorant Piceri Amantia, Serendipity The Mexican, Opium, Trattoria Italiana, Nama Sushi, Greek Original Souvlaki, Goodys, Kungfu Express, Vila Ferdinand, Pastaria, etj.

BABOON ALBANIA renditet në Top 5 aplikacionet më të përdorura në Ballkan, të cilat janë:
1. My Vodafone
2. Komisariati Dixhital
3. Baboon
4. Shiko TV shqip
5. Shfleto filma me titra shqip

Së shpejti do jetë e disponueshme porositja e ushqimit me aplikacion në Durrës, Shkodër, Vlorë dhe Kosove.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Vleresimet (0-5) te restoranteve jane te renditura nga me e vjetra lart tek me te rejat poshte. Do ishte me e dobishme dhe logjike e kunderta. (cilesia mund te ndryshoje etj)

Download Baboon - Porosit Online APK File

Download Baboon - Porosit Online

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0.3 and up
  • File Name: Baboon - Porosit Online.apk
  • Downloads: 37
  • Version : 3.1.31
  • Category : Android Food & Drink App

Old Versions Baboon - Porosit Online

What's New in Baboon - Porosit Online

  • Design improvement.Bug fixes.
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Baboon - Porosit Online is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Baboon - Porosit Online

Comments Baboon - Porosit Online