BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 APK

Downloads: 50 Category : Events
by: Requires: Android 4.0.3+ and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 Description


Here we provide BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 V 1.7 for Android 4.0.3++ Dobro došli na aplikaciju „BSLZ RS“ Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske. Aplikacija daje korisne informacije o Međunarodnoj konferenciji „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“, načinu prijave teme i praćenju statusa prijavljenog rada.
Više detalja o samoj konferenciji možete naći u nastavku.

Organizatori

Ministarstvo saobraćaja i veza i Agencija za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske poziva Vas da uzmete aktivno učešće u Međunarodnoj konferenciji „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“ koja se tradicionalno održava od 2011. godine u poslednjoj sedmici oktobra.
Pokrovitelj ove Međunarodne konferencije je Savjet za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske.

Mjesto održavanja

Administrativni centar Vlade Republike Srpske
Trg Republike Srpske br. 1, Banja Luka, GPS koordinate: H- 44.777852, Y- 17.197731

Tematske oblasti konferencije

1. Stub – Upravljanje bezbjednošću saobraćaja,
2. Stub – Bezbjedniji putevi,
3. Stub – Bezbjednija vozila,
4. Stub – Bezbjedniji učesnici u saobraćaju i
5. Stub – Njega poslije saobraćajne nezgode.

Poziv autorima

Poštovani,
Republika Srpska svake godine u saobraćajnim nezgodama, pored gubitka onog najvrijednijeg a to su ljudski životi, trpi i ogromne troškove u ekonomskom smislu. Stručnjaci Ekonomskog instituta u Banjoj Luci su, uz podršku najboljih stranih stručnjaka, izračunali da su ukupni društveno ekonomski troškovi saobraćajnih nezgoda u Republici Srpskoj oko 170 miliona KM, što nam govori da Republika Srpska svake godine u saobraćaju pretrpi elementarnu nepogodu velikih razmjera.
Zbog svega toga, nosioci vlasti u Republici Srpskoj su odlučno krenuli u jačanje institucionalnih kapaciteta bezbjednosti saobraćaja. Savjet za bezbjednost saobraćaja redovno zasjeda, Agencija za bezbjednost saobraćaja uspješno radi, Narodna skupština je usvojila Strategiju za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske 2013-2022, a Vlada Republike Srpske je usvojila Program bezbjednosti saobraćaja 2014 – 2018, čime su stvorene pretpostavke za unapređenje bezbjednosti saobraćaja u Republici Srpskoj.
Na tragu toga svake godine se održava i Međunarodna konferencija „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“, s ciljem konstantnog jačanja i animiranja kapaciteta na republičkom i lokalnom nivou i stvaranja grupa stručnjaka koji će imati dovoljno entuzijazma, hrabrosti i volje da se bore s ovim problemom društva u cjelini.
Stoga pozivamo sve zainteresovane autore i stručnu javnost da uzmu aktivno učešće na ovogodišnjoj konferenciji i time doprinesu prije svega jačanju svijesti o važnosti bezbjednosti saobraćaja, ali i unapređenju stanja u ovoj oblasti.

S poštovanjem, Organizacioni odbor

Uputstvo za prijavu rada

Da biste prijavili temu jedan od autora mora biti registrovan. Otvaranje naloga omogućava korisnicima da prate informacije o prijavljenoj temi, odnosno radu.

Prihvaćeni radovi

Prihvaćeni radovi biće objavljeni na internet stranici www.absrs.org . Odabrani radovi biće objavljeni u štampanom izdanju Zbornika radova na jeziku na kom su napisani.
Pisano Upustvo za korišćenje aplikacije za prijavu tema i Upustvo za pisanje rada možete preuzeti na internet adresi: www.absrs.org

UČEŠĆE NA KONFERENCIJI JE BESPLATNO!
Na konferenciji vam je obezbijeđena akreditacija; zbornik radova i dr. štampani materijal; dvd; koktel dobrodošlice; svečana večera i sertifikat o učešću
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Editors is lazy not tested it

Download BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 APK File

Download BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0.3+ and up
  • File Name: BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017.apk
  • Downloads: 50
  • Version : 1.7
  • Category : Android Events App

Old Versions BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017

What's New in BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017

  • Maпе локација,...
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.

Related » BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 V1.7

    Comments » BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA U LOKALNOJ ZAJEDNICI 2017 V1.7