dementia-App APK

Downloads: 503 Category : Health & Fitness
by: Requires: Android 4.1 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

dementia-App Description


dementia-App is a good healthy kind of app, you can try this app can change your lifestyle.

De dementia-App helpt zoveel mogelijk mensen met dementie als ook zijn of haar directe omgeving ontzorgen. Maar helpt bovenal de sociale betrokkenheid bevorderen en draagt bij aan de kwaliteit van leven.

De verwachting is dat mensen met een vorm van dementie langer thuis kunnen blijven wonen als zij daarbij adequaat worden ondersteund door technologie en mantelzorg.

De dementia-App is een nieuw digitaal zorgproduct die de basis applicatie kan worden ter ondersteuning van de huidige fysieke hulpvorm tussen mantelzorgers en mensen met dementie.

De dementia-App voorziet in de volgende 6 functies:

– Screensaver functie:
De dementia-App start altijd op in een screensaver modus waardoor altijd direct te zien is wat voor dag het is, de tijd en of er op die dag activiteiten plaatsvinden.

– Mijn Dag functie:
De mensen met dementie kunnen op elk moment het scherm aanraken om te kijken wat ze die dag allemaal voor activiteiten hebben. Activiteiten die zijn geweest zijn niet meer zichtbaar, waardoor geen twijfel kan ontstaan.

– Agenda functie :
Via de agendafunctie kunnen op afstand afspraken en/of herinneringen in de agenda van de mensen met dementie gezet worden. Eventueel via een bevestiging kan u zelf zien of de agendamelding is waargenomen.

– Logboek functie:
via de logboek functie kunnen familieleden, vrienden maar ook de casemanager of extramurale zorg elkaar op de hoogte houden over hun dagelijkse ervaring met mensen met dementie.

-Contact functie:
In het contacten overzicht kan je je mantelzorger bereiken, door hem of haar te beeldbellen. Je kan hier ook een berichtje achterlaten.

– Fotoalbum functie:
In het digitale fotoalbum kunnen dierbare foto’s op een tijdlijn worden gezet en eventueel worden voorzien van muzikale fragmenten. Dit kan zowel op afstand als op de device van de mensen met dementie.

– Geheugen Spellen functie:
Het is mogelijk om diverse geheugenspellen te spelen. Niet alleen ‘op schoot’ als u op bezoek bent maar ook via de functie beeldbellen. De mensen met dementie kunnen ook af en toe alleen een spelletje spelen.

Voor meer informatie kijk op www.dementia-App.nl

if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

dementia-App is a good healthy kind of app, you can try this app can change your lifestyle.

Download dementia-App APK File

Download dementia-App

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.1 and up
  • File Name: dementia-App.apk
  • Downloads: 503
  • Version : 3.05
  • Category : Android Health & Fitness App

Old Versions dementia-App

What's New in dementia-App

  • Deze update ondersteunt nu ook mobiele apparaten. Verder kunnen meer foto's worden toegevoegd aan momenten en zijn er een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd.
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: dementia-App is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.