DinAlarm APK

Downloads: 422 Category : Communication
by: Requires: Android 4.0 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

DinAlarm Description


Det glæder os, at du har valgt at melde dig ind i vores netværk, og blive hjælper i dit nærområde. Det er gratis, og du kan være med til at hjælpe personer i akut nød, og du kan sikre, at du og dine får hjælp, hvis I kommer i nød. Derudover kan du hjælpe med at skabe tryghed i forhold til kriminalitet.

Hvis du observerer en person, som er faldet om, kommet til skade, eller i øvrigt har brug for hjælp, kan du via DinAlarm ved få klik på din mobiltelefon slå alarm til hjælperne i nærområdet. Hjælp i nærheden er hurtig hjælp, og hurtig hjælp kan redde liv. Samtidig med at hjælperne alarmeres, ringes der op til 112.

DinAlarm kan også bruges til at slå alarm, hvis du observerer kriminalitet, som aktuelt finder sted. Så udsendes relevant alarmtekst til hjælperne i nærområdet, og der ringes op til 112. Alarmteksten råder alle til at være opmærksomme, og observere mod mistænkelige personer og køretøjer, signalement, nummerplade og flugtretning m.m.
Det vil være en hjælp for politiets forebyggelse og opklaring, og måske endda hjælpe til pågribelse af gerningsmanden. Derfor vil nabonetværket have en generel præventiv effekt.

Herudover er kan DinAlarm (Plus-version) også bruges af dem, som har installeret alarmkamera efter Stoptyvekonceptet. Stoptyvekonceptet betyder at p.g.l. ved indbrud får en mail med foto, fra sit alarmkamera, hvoraf det fremgår, at der netop nu er indbrud i hans hus. Der er altså ingen tvivl om, at der er ”indbrud i øjeblikket”.
Herefter slår p.g.l. en Stoptyvealarm. Der udsendes en alarmtekst med oplysning om, at der er indbrud i p.g.l.’s hus, og der ringes op til 112, som stiller igennem til Politiets Vagtcentral. Da det er ”indbrud i øjeblikket” vil det blive prioriteret meget højt af politiet.

Som bruger kan du selv gå ind på din smartphone og se, hvem der er med i netværket, og du kan sende mail til alle eller udvalgte brugere.

DinAlarm er udviklet til android og IOS.
Du kan få yderligere oplysninger om DinAlarm i på vores hjemmeside www.dinalarm.dk.

Se mere om stoptyvekonceptet på www.stoptyve.com.
Stoptyvekonceptet er udviklet af tidligere politifolk, og det et billigt (kr. 1.895 i anskaffelse og kr. 19 pr. md for DinAlarm Plus.), og samtidig et meget effektivt koncept til at give tryghed i forhold til indbrud.
(Priser pr. 1. juni 2015)

Vi håber du vil være med til at øge trygheden i vores nærområde.

www.dinalarm.dk i samarbejde med www.stoptyve.com

Editors Notes

~

Download DinAlarm APK File

Download DinAlarm

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0 and up
  • File Name: DinAlarm.apk
  • Downloads: 422
  • Version : 1.2.6
  • Category : Android Communication App

Old Versions DinAlarm

What's New in DinAlarm

  • ~
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: DinAlarm is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.