Muslim Daily Treasure - Islam APK

Downloads: 1043 Category : Books & Reference
by: Requires: Android 2.3 and upPrice:free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Muslim Daily Treasure - Islam Description


The most beautiful and useful app.
– Features
• Accurate prayer times based on your current location with multiple settings available (angles)
• Daily Verse from KUR’AN
• Daily Hadith
• Daily Quote
• Daily Picture
• Daily Supplication
• Daily Name Of Allah
• Notifications – Activate the notifications in order to be informed when it is time, so that you won’t miss any prayer.

– NOTES
• If you feel that the app is giving you wrong prayer times, it is most likely related to your settings.
• If you find a bug or need our help, please write to us

– FOLLOW US FOR MORE UPDATES
http://facebook.com/DailyIslamTreasure">http://facebook.com/MuslimDailyTreasure

______________________________________________________________________________________________

Muslim Daily Treasure – Nisni ditën tuaj me gjëra të dobishme

Muslim Daily Treasure është aplikacion inovativ për paisjet mobile Android, për të nisur ditën me gjëra të dobishme, me përmbajtje islame.

Përpos kohëve të namazit (takvimit) me një paraqitje grafike impresive, aplikacioni ka edhe këto tipare:
– Ajeti i ditës
– Hadithi i ditës
– Thënja e ditës
– Foto e ditës
– Lutja e ditës
– Emri i Allahut (çdo ditë veçimi i një emri të Allahut, nga emrat e Tij të bukur)
– Njoftime dhe përkujtime për ngjarje të caktuara (për ditën e xhuma)

Aplikacioni përkrahë gjuhët shqip dhe anglisht.

Mundësi të gjëra për modifikim personal të njoftimeve, korrektim të lajmërimeve për kohë të namazit sipas lokacionit tuaj, korrektim të kohëve të lajmërimeve të përkujtimeve, etj.

Përkujtimi bënë dobi, e kur është nga dikush që nuk harron t’ua përkujtoj (si Daily Treasure) vetë përdorimi i tij është shkak për dobinë.

– FOLLOW US FOR MORE UPDATES
http://facebook.com/DailyIslamTreasure">http://facebook.com/MuslimDailyTreasure

Recent changes:
General improvements

Editors Notes

Editors is lazy not tested it

Download Muslim Daily Treasure - Islam APK File

Download Muslim Daily Treasure - Islam

  • Price: free
  • Requires: Android 2.3 and up
  • File Name: Muslim Daily Treasure - Islam.apk
  • Downloads: 1043
  • Version : 1.10
  • Category : Android Books & Reference App

Old Versions Muslim Daily Treasure - Islam

What's New in Muslim Daily Treasure - Islam

  • No Change Log.
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Muslim Daily Treasure - Islam is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.