Gazdálkodj APK

Downloads: 30 Category : Board
by: Requires: Android 4.0.3 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Gazdálkodj Description


Van 1-2 eltérés, de nagyon tetszik és minden nap egyre jobb lesz :D Here we provide Gazdálkodj V 2.13 for Android 4.0.3++ A népszerű "Gazdálkodj okosan!" társasjátékhoz hasonló (de azzal nem azonos!) játék. A cél, hogy lakást vásárolj, és ügyes gazdálkodással (meg persze némi szerencsével) elsőként rendezd be.

Az alkalmazás többféle játékmódot tesz lehetővé:
– Gépi játékosok ellen (1,2, vagy 3 ellenféllel)
– Társasjáték formában (nincs gépi játékos, a játékosok egymás után lépnek)
– Egymás ellen, online (szintén 1,2, vagy 3 ellenféllel)

A játékban Facebook vagy Google profillal lehet bejelentkezni. Természetesen enélkül is használható az alkalmazás, de csak bejelentkezve tudsz online játszani, vagy felkerülni a ranglistára. Egy készülékről – egyelőre – egy profilt kezel az alkalmazás: kijelentkezéskor a profil törlődik! Így, ha kijelentkezés után egy másik profillal jelentkezel be, a pontjaid elveszhetnek (ha már máshonnan bejelentkeztél ezzel a profillal, és vannak mentett pontjaid)! A bejelentkezés célja, hogy újratelepítéskor a pontjaid ne vesszenek el: ha telepítés után ismét belépsz, betöltődnek a játékba.

Mielőtt játszanál, érdemes elolvasni a szabályokat, a Játékszabályok menüpont megnyitásával.

Fontos: mivel ez egy új fejlesztésű játék, a gondos tesztelés ellenére előfordulhatnak hibák. Noha többféle tesztkészüléken futtatom az alkalmazást, ez így is csak töredékét fedi le a lehetséges készülékeknek. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, írj nekem a lenti e-mail címre, és megoldjuk! :)

A Gazdálkodj okosan! társasjáték jogvédett tartalmai természetesen nem kerültek felhasználásra a játékban. Minden ábra, a játéktábla, és az egyéb játékelemek is saját készítésűek.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Regota keresek egy hasonlo kaliberu jatekot, vegre megvan. Nagyon jo, szorakoztato!

Download Gazdálkodj APK File

Download Gazdálkodj

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0.3 and up
  • File Name: Gazdálkodj.apk
  • Downloads: 30
  • Version : 2.13
  • Category : Android Board App

Old Versions Gazdálkodj

What's New in Gazdálkodj

  • Gyorsabb játék, kisebb memóriaigény futás közben
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Gazdálkodj is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.