Honfoglaló APK

Downloads: 79 Category : Trivia
by: Requires: Android 4.0 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Honfoglaló Description


Jó lenne ha nem kéne minden második játék után újraindítani. Gyors telefonom van és az internet is nagyon jó… Itt az app-el van a gond Here we provide Honfoglaló V 20171219 for Android 4.0++ KVÍZ & STRATÉGIA

A Honfoglaló egy egyedi játék, ami több mint egy egyszerű kvízjáték. Foglald el a megyéket, támadd meg a várakat, miközben kvízkérdésekre válaszolsz. Teszteld a tudásod, és használd a stratégiai képességedet!

LIGÁK & RANGLISTÁK

Csatlakozhatsz a heti kihíváshoz, bajnokságokhoz, és a ranglista elejére törhetsz, hogy megszerezd a méltó jutalmadat.
Kerülj be a legmagasabb ligába egy jól megválasztott stratégiával. Győzd le az ellenfeleidet és légy te a kvíz bajnok!

NÖVEKVŐ KÖZÖSSÉG

Alapíts klánt (vagy csatlakozz egyhez), játssz és chatelj több ezer kvízrajongóval. Hívd meg a barátaidat egy barátságos mérkőzésre, Küldj be kérdéseket, értékeld a többi játékos kérdését.

SZÓRAKOZÁS BIRODALMA

Legyen egyedi a birodalmad – készíts saját avatart, bővítsd a faludat, fejleszd az épületeket, hogy még több aranytallérhoz és segítséghez juss. Légy kreatív, és bővítsd a tudás birodalmát!

CROSS-PLATFORM

Játssz a Honfoglalóval bármilyen eszközön, bármikor. Kezdd a játékodat a számítógépeden, folytasd a mobilodon/tableteden, anélkül, hogy új csatát kellene indítanod. A Honfoglaló a “cross-platform” definíciója.

Website: www. honfoglalo.hu
Twitter: @honfoglalo
Facebook: www.facebook.com/honfoglalo/
Youtube:
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Nagyon tetszik maga a játék, de a Messenger fejekkel meg az értesítésekkel kéne valamit kezdeni mert, mindig elvesztem azt a kérdést.

Download Honfoglaló APK File

Download Honfoglaló

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0 and up
  • File Name: Honfoglaló.apk
  • Downloads: 79
  • Version : 20171219
  • Category : Android Trivia App

Old Versions Honfoglaló

What's New in Honfoglaló

  • Töltsd le a Honfoglaló legfrissebb verzióját!Min dolgoztunk az elmúlt időszakban?-most már mobilról is tudsz játék közben üzenetet küldeni a chaten-új loginablak-küldetések információs ablak-megújult név- és avatar-választó-1-10. szint optimalizálás (tutorial, küldetések, stb)-megújult grafikai elemek (játék vége ablak, energia ablak, start képernyő, megújult az értesítések sávja, stb)-hibajavítások
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Honfoglaló is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Honfoglaló

Comments Honfoglaló