Kombetarja Shqipetare Trainim APK

Downloads: 463 Category : Sports
by: Requires: Android 2.3 and upPrice:free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Kombetarja Shqipetare Trainim Description


Testo aftesite ne driblim me fanelen Sqipetare !
Loje Futbolli ne Shqip

Ne kete loje keni mundesine te testoni reflekset tuaja ne driblim ,
nepermjet komandeva aspak te komplikuara .
Rivalizoi te gjithe miqte e tu duke kaluar pengesa te cilat vijne gjithnje
duke u veshtiresuar .
Sfido dhe veten duke thyer rekordet e tua .
Lojtari me fanelen me simbolin e shqiponjes dykrenare mund te
modifikohet nga pamja e jashtme .
Modifikimi i lojtarit arrihet nepermjet perdorimit tekrediteve virtuale
me te cilat mund te blihen modele flokesh , maska te njohura
si dhe topa futbolli te vecante duke
e bere lojen vizualisht me emocionuese dhe duke i dhene
mundesine lojtarit te dallohet nga lojtaret e tjere .

Loja eshte ”free” dhe suportohet monetarisht nga ” ads-et ” .

Tg Shqiperi Shqipetar Albania Albanian Futboll
Shqiperia Futboll Futboll Shqip Kombetar Kombetare Shqipetare
Kombetarja shqipetare
Kuq e zi Flamuri Shqiponja dykrenare

Editors Notes

This is a good game but not too addictive, well worth trying.

Download Kombetarja Shqipetare Trainim APK File

Download Kombetarja Shqipetare Trainim

  • Price: free
  • Requires: Android 2.3 and up
  • File Name: Kombetarja Shqipetare Trainim.apk
  • Downloads: 463
  • Version : 1.0.0.3
  • Category : Android Sports Game

Old Versions Kombetarja Shqipetare Trainim

What's New in Kombetarja Shqipetare Trainim

  • No Change Log.
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Kombetarja Shqipetare Trainim is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.