Mit Forløb APK

Downloads: 375 Category : Medical
by: Requires: Android 4.0 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Mit Forløb Description


Here we provide Mit Forløb V 2.7.8 for Android 4.0+ Mit forløb – en livline til dig, der er patient i Region Syddanmark.

I Mit forløb kan du finde en række patientforløb og der vil løbende komme flere til. Under de enkelte forløb er der mulighed for at læse pjecer eller se video'er, som kan hjælpe dig som patient i det aktuelle forløb. Hvis du er pårørende kan det også med fordel læse og se materialet.

Du kan finde kontaktinformation til de afdelinger, som hjælper dig med lige dit forløb.

På nogle forløb tilbyder sygehuset, at du kan skrive sammen med personalet og indsende billeder, hvis du har brug for det.

I nogle forløb kan det være relevant, at du løbende registrerer målinger som eks. din vægt, temperatur eller blodtryk, så det er tilgængeligt for sygehuset næste gang du skal til konsultation.

—————————–
Samtykke

Formålet med Mit Forløb er at give dig information, der er relevant for netop dit forløb på sygehuset samt sætte dig i stand til at kommunikere elektronisk med sygehuset.

For at du kan anvende app’en, skal du give dit samtykke til, at data fra din patientjournal. Fx aftaletidspunkter kan videresendes til dig via app’en. Dit samtykke registres i Mit Forløb og er tilgængeligt via din patientjournal.. Du skal dog være opmærksom på, at tiderne kun opdateres én gang i døgnet, så tiden kan være ændret uden du kan se det i Mit Forløb.

Hvis du registrerer målinger som eks. vægt og blodtryk kan du kun forvente, at det bliver set af en kliniker i forbindelse med en konsultation. Hvis du gemmer noget i dagbogen og noter, er det ikke tilgængelige for sygehuset.

På nogle forløb har du mulighed for at sende meddelelser til sygehuset, men bliver du akut syg skal du kontakte afdelingen eller ringe 112.

App’en er sikret med kryptering og adgangskode. Hvis du ikke har kode på telefonen bør du ikke lade app’en huske dig. Regionen er ikke ansvarlig for at data bliver tilgængelige som følge heraf.

if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

~

Download Mit Forløb APK File

Download Mit Forløb

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0 and up
  • File Name: Mit Forløb.apk
  • Downloads: 375
  • Version : 2.7.8
  • Category : Android Medical App

Old Versions Mit Forløb

What's New in Mit Forløb

  • ~
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Mit Forløb is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Mit Forløb

    Comments Mit Forløb