Naša patrola APK

Downloads: 54 Category : Travel & Local
by: Requires: Android 4.0.3 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Naša patrola Description


Ovo sa naplatom je nazalost kraj jedne lepe i solidarne ideje. Hvala na saradnji. Ocekujem uskoro alternativnu aplikaciju. Here we provide Naša patrola V 2.6.5 for Android 4.0.3++ Naša patrola omogućava svim korisnicima da samo jednim klikom prijave primećenu policijsku patrolu i da uvek budu obavešteni o patrolama koje su prijavili drugi korisnici. Takođe, svaki korisnik može da potvrdi ili negira prijavljenu patrolu.

Uz pomoć složenog algoritma računa se pouzdanost svakog korisnika, verovatnoća postojanja patrole i uvek se prikazuju maksimalno precizni podaci svim korisnicima.

U donjem desnom uglu se nalazi dugme koja služi za prijavu primećene policijske patrole. U donjem levom uglu se nalazi dugme "Lokacija" u vidu ikonice snajpera. Klikom na ovo dugme vaša detektovana lokacija se postavlja u centar mape i prati vaše kretanje.

Na svaku prijavljenu patrolu možete kliknuti i dobiti informacije o verovatnoći da se patrola zaista tu nalazi, kao i ko ju je i kada prvi i poslednji prijavio. Svaku patrolu možete potvrditi ukoliko ste je i vi tu primetili ili negirati ukoliko se patrola više ne nalazi na prijavljenoj lokaciji. Svaki vaš glas se beleži i ukoliko dajete istinite informacije vaša pouzdanost se povećava ili smanjuje ukoliko dajete lažne informacije. Što veću pouzdanost imate vaš glas više vredi.

Aplikacija je pogodna za korišćenje u celoj Srbiji, kako po većim gradovima kao što su Beograd, Novi Sad, Nis itd. tako i po magistralnim putevima.

Apelujemo na opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa! Nebezbednom vožnjom ugrožavate sebe i ostale učesnike u saobraćaju. Naša patrola služi isključivo kao sredstvo za deljenje informacija među vozačima.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Aplikacija je sjajna i naplata je u redu, samo nastavite!

Download Naša patrola APK File

Download Naša patrola

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0.3 and up
  • File Name: Naša patrola.apk
  • Downloads: 54
  • Version : 2.6.5
  • Category : Android Travel & Local App

Old Versions Naša patrola

What's New in Naša patrola

  • Dodata mogućnost navigacije, bez izbegavanja patrola.Ispravke bug-ova
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Naša patrola is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Naša patrola

Comments Naša patrola