Poslovi Infostud APK

Downloads: 59 Category : Business
by: Requires: Android 4.0.3 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Poslovi Infostud Description


svaka cast za trud i vreme ulozeno na pravljenje i odrzavanje aplikacije. a ovi sto kukaju i sto se zale na pojedinosti …. njima treba platiti nekoga da ih zaposli i da im da radno mesto po mogucstvu iz kreveta da rade. a ja vu aplikaciju nastaviti da koristim radi orjentacije sta uciti dalje i sta usavrsavati :) Here we provide Poslovi Infostud V 2.6.5 for Android 4.0.3++ Zapošljavanje je postalo jednostavnije uz besplatnu aplikaciju Poslovi Infostud, putem koje možeš pratiti, pregledati i konkurisati na slobodna radna mesta direktno sa telefona. Poslovi Infostud je aplikacija vodećeg sajta za zapošljavanje u Srbiji, Poslovi.infostud.com.

Poslovi Infostud aplikacija ti pruža kompletan pregled slobodnih radnih mesta i detaljnije uslove konkursa. Nakon odabira posla za koji si zainteresovan/a na jednostavan način možeš dodati potrebnu dokumentaciju (sa uređaja ili cloud-a) i konkurisati za posao kroz samu aplikaciju.

Podesi parametre u aplikaciji kako bismo te automatski obaveštavali o novim oglasima za posao prema tvojim zadatim kriterijumima kroz notifikacije.

Informiši se više o kompaniji za koju si zainteresovan i saznaj sve potrebne podatke pre nego konkurišeš ili odeš na razgovor za posao.

Aplikacija Poslovi Infostud ti daje mogućnost i da sačuvaš interesantne oglase za posao, podeliš ih sa prijateljima preko društvenih mreža, e-maila i ostalih instaliranih aplikacija na tvom uređaju, koje to omogućavaju.

Razvoj aplikacije – PlumCode agency www.plumcode.rs
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Super je aplikacija! Jedina zamerka tj.predlog jeste da ako mozete ubacite opseg kilometara oko izabranog grada (kao na desktop verziji) jer obezbedjuje prikaz poslova u neposrednoj blizini grada, sto trenutno nije slucaj.

Download Poslovi Infostud APK File

Download Poslovi Infostud

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.0.3 and up
  • File Name: Poslovi Infostud.apk
  • Downloads: 59
  • Version : 2.6.5
  • Category : Android Business App

Old Versions Poslovi Infostud

What's New in Poslovi Infostud

  • Ispravljeni sitni bagovi***Osveženi uslovi korišćenja, omogućeni skraćeni linkovi poslova za deljenje, ispravljena greška sa propratnim dokumentima, ispravljena greška sa propratnim dokumentima***Ubačen je CV iz naloga sa sajta, pojednostavljen je odabir stavki u filterima pretage i notifikacija, ispravljeni sitniji bagovi***Urađena je sinhronizacija sačuvanih oglasa za posao (sajt
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Poslovi Infostud is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Poslovi Infostud

Comments Poslovi Infostud