Ruutu APK

Downloads: 77 Category : Media & Video
by: Requires: Android 4.2 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Ruutu Description


En sitten tosiaan pääse kirjautumaan edes sisään. Selaimessa toimii epäilen, että 30 merkkinen salasanani on liian pitkä, ei tässä oikein muutakaan keksi. Selaimen kautta Chromecast pätkäisee noin kerran minuutissa. Sanoma ei todennäköisesti pysty tekemään mitään oikein… Sitten vielä ihmetellään, kun asiakkaita ei ole. Here we provide Ruutu V 11 for Android 4.2++ Ruutu-sovellus tarjoaa katsojille ilmaiseksi runsaan valikoiman ohjelmia Nelonen, Jim, Liv ja Hero tv-kanavilta. Ohjelmat ovat katsottavissa 7-30 päivän ajan televisioesityksen jälkeen missä ja milloin vain.

Lisämaksusta saat käyttöösi koko Ruutu+-palvelun laajan ohjelmatarjonnan. Koko perheen netti-tv-palvelulla näet uusimmat kotimaiset viihdesisällöt, suosituimmat lastenohjelmat suomeksi puhuttuna ja kiinnostavimmat elokuvat. Hyödynnä kattavaa videokirjastoa juuri silloin kun itse haluat ja ilman mainoskatkoja!

Tämän lisäksi Ruutu+ näyttää suosituinta urheilua suorina lähetyksinä: mm. koko jääkiekon Liiga-kauden, Superpesistä, MM-rallia, Veikkausliigaa, NBA:ta sekä paljon muuta huippu-urheilua. Lue lisää ja tutustu tilausvaihtoehtoihin osoitteessa www.ruutu.fi/plus

Mukana nyt myös Chromecast-tuki.

Onko sinulla kysyttävää Ruutu-palveluun liittyen? Lisätietoja löydät osoitteesta www.ruutu.fi/faq
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Pääsiassa NBA:ta oli tarkoitus katsoa. Verrattuna NBA:n omaan sovellukseen: Kuva pätkii ja pomppii. Huono kuvanlantuu. 30 sec. 1min. kelausnapit puuttuu. Alkuperäistä selostusta ei saa valittua.

Download Ruutu APK File

Download Ruutu

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.2 and up
  • File Name: Ruutu.apk
  • Downloads: 77
  • Version : 11
  • Category : Android Media & Video App

Old Versions Ruutu

What's New in Ruutu

  • Pieniä korjauksia
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Ruutu is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Ruutu

Comments Ruutu