TrenulMeu - Mersul Trenurilor APK

Downloads: 62 Category : Travel & Local
by: Requires: Android 4.2 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 4.00 out of 5)

TrenulMeu - Mersul Trenurilor Description


Aplicația e foarte utila, dar în opinia mea îi lipsește ori o listă de trenuri favorite ori o funcție de genul “călătoria mea” unde adaugi trenul în care te afli, ca să nu stai de fiecare dată când intri să dai și să cauți numărul trenului (cel puțin la mine și dacă rulează în background tot se pierde trenul pe care eram). Here we provide TrenulMeu – Mersul Trenurilor V 1.3.1 for Android 4.2++ TrenulMeu este o aplicație dedicata celor care merg cu trenurile din România.

Nota: TrenulMeu folosește datele oferite prin proiectul data.gov.ro, acestea se actualizează de câtre toți operatori odata pe an (Decembrie). Pot exista diferențe între datele oferite prin acest program și celele oferite de operatori! Vă mulțumim pentru înțelegere!

Facilități oferite:
Toți Operatorii: Toți Operatorii (inclusiv cei privați) sunt prezentați în aceiași interfață.
Capacitate OFFLINE: Toate informațiile, inclusiv prețurile, sunt disponibile și fără o conexiune la Internet. (Excepție funcția Routing)
Căutare Rute: TrenulMeu va oferă în exclusivitate posibilitate de a descoperi rute între ORICARE două stații folosind până la maxim 5 trenuri de la ORICARE operator. Dacă există o ruta, TrenulMeu v-o va prezenta! Momentan indisponibil!
Informații Gară: Panoul de Sosiri și Plecări nu a fost niciodată mai aproape! Aceste date pot fi accesate de la un simplu click.
Informații Trenuri: Pentru toate Trenurile puteți vedea Parcursul, Harta și Prețurile oferite.
Întârzieri: TrenulMeu se conectează cu infrastructura InfoFer pentru a vă oferi informații despre întârzierea unei garnituri specificate.
Alarmă de sosire: Nu vă mai stresați în momentele în care nu știți când să coborâți! Cu Trenul meu puteți pune o alarmă ca să vă amintească de sosire.
Hărți: Cu TrenulMeu, puteți vedea exact parcursul unui Tren sau a unei Rute pe hartă.
Bilingv: TrenulMeu este disponibil atât în limba Română cât și în limba Engleză.
Făra Publicitate: Atât!

TrenulMeu este in dezvoltare de peste 3 ani de zile. Reprezintă rezultatul a nenumărate ore de muncă și nopți nedormite a doi studenți din Timișoara pasionați de IT și Trenuri.

Make Mersul Trenurilor Great Again!
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Foarte buna aplicatia, chiar ma bucur ca avem si noi o aplicatie pentru trenuri pt a evita site-urile prost optimizate si fara interfata pt mobil, ar fi si mai utila daca s-ar face un sistem de cumparare si verificare a biletelor.

Download TrenulMeu - Mersul Trenurilor APK File

Download TrenulMeu - Mersul Trenurilor

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.2 and up
  • File Name: TrenulMeu - Mersul Trenurilor.apk
  • Downloads: 62
  • Version : 1.3.1
  • Category : Android Travel & Local App

Old Versions TrenulMeu - Mersul Trenurilor

What's New in TrenulMeu - Mersul Trenurilor

  • Independence Patch- Actualizat cu datele pentru 2017-2018!- Întârzierile sunt încărcate într-un mod mai eficient.- Aplicația vine împreună cu baza de date.Dacă ne urmăriți pe Facebook, TrenulMeu a suferit o pierdere totală a back-end-ului, ceea ce făcea aplicația nefuncționala. Acest update permite aplicației să funcționeze fără back-end, excepția funcția de Rute.Lucrăm din greu să aducem această funție înapoi!
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: TrenulMeu - Mersul Trenurilor is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related TrenulMeu - Mersul Trenurilor

Comments TrenulMeu - Mersul Trenurilor