Ujian KPP - Lesen L APK

Downloads: 78 Category : Books & Reference
by: Requires: Android 2.3.2 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Ujian KPP - Lesen L Description


Here we provide Ujian KPP – Lesen L Apk Dowmload Sesuai untuk pelajar kereta / motor / kedua-dua.

Aplikasi ini merupakan stimulasi Ujian Kurikulum Pendidikan Pemandu (KPP01 Test) tahun 2018 dalam Bahasa Melayu. Selepas anda menghadiri kelas amali untuk memandu kenderaan seperti kereta, motor, motosikal, anda perlu lulus ujian teori berkomputer JPJ untuk mendapat lesen L in Malaysia. Ini merupakan keperluan daripada Jabatan Pengangutan Jalan (JPJ) Malaysia.

Untuk melulus ujian KPP tersebut, biasanya anda perlu membaca buku untuk belajar undang-undang jalan raya di Malaysia, mata perlu dapat membezakan warna yang serupa, dan dapat skor 42/50 dalam ujian yang mengandungi soalan tentang papan tanda, soalan kejara.

Aplikasi ini mempunyai lebih kurang 500 soalan untuk anda belajar dan membuat latihan. Jika anda dapat mencabar semua soalan yang diberi, kemungkinan besarnya anda tidak akan gagal dalam ujian KPP 2018 sebenar. Jika anda berjaya mengambil lesen, berhati-hati memandu di jalan raya supaya lesen tidak digantung bawah sistem kejara.

Terima kasih kerana muat turn aplikasi ini. Semoga anda dapat lulus ujian komputer lesen memandu kereta (KPP Test 2018 dalam Bahasa Inggeris) macam pro.

Credits:
Road signs designed by freepik.
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Editors is lazy not tested it

Download Ujian KPP - Lesen L APK File

Download Ujian KPP - Lesen L

  • Price: Free
  • Requires: Android 2.3.2 and up
  • File Name: Ujian KPP - Lesen L.apk
  • Downloads: 78
  • Version : 1.6
  • Category : Android Books & Reference App

Old Versions Ujian KPP - Lesen L

What's New in Ujian KPP - Lesen L

  • No Change Log.
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Ujian KPP - Lesen L is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Ujian KPP - Lesen L

Comments Ujian KPP - Lesen L