Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig APK

Downloads: 74 Category : House & Home
by: Requires: Android 4.4 and upPrice:Free
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
(Click to Ratings)

Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig Description


This app saves lives, what more do you need to earn a 5 star rating. Join the neighbourhood watch! Would be nice if register errors were more clearly indicated (ex. red font color) and if 1234 NL as well as 1234NL would work, right now only the latter of the two is allowed. Here we provide Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig V 3.0.2 for Android 4.4++ ★★★★★
Een simpele knop maakt het voor jou en jouw buren eenvoudiger om meldingen te maken over verdachte personen, inbraken, vernieling, vermissing en meer. Je bepaalt zelf welk veiligheidsnieuws van jouw buurt jij wilt volgen en kunt waardevolle informatie nog makkelijker delen met buren en de wijkagent.

Ben je tevreden over de Veiligebuurt app dan zouden wij het enorm waarderen als je een goede review achter laat in de PlayStore.

★ Automatisch toegevoegd aan de juiste groep (jouw straat en wijk)
★ Direct duidelijk of een melding urgent is of niet
★ Bepaal zelf wat voor meldingen je wilt volgen

De buurtapp ‘Veiligebuurt’ heeft een belangrijke focus op veiligheid. Het verbinden van buren, wijkagenten en andere veiligheidsinstanties maakt een straat en buurt op een efficiënte wijze veilig. Meldingen waren met behulp van de Veiligebuurt app nog nooit zo compleet en waardevol. Een logische reden waarom de politie steeds vaker kiest om op deze wijze buurtpreventie initiatieven te ondersteunen en buurtbewoners te waarschuwen.

Overtuigd dat deze buurt app wat kan betekenen voor jou maar toch nog enkele vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met het Veiligebuurt team via [email protected] of kijk op www.veiligebuurt.nl.

★ Voor de buurtpreventie initiatiefnemers

De buurtpreventie app van Veiligebuurt heeft een duidelijke focus op meldingen maken voor veiligheids-incidenten. Naast meldingen maken, volgen en reageren kun je ook eenvoudig gesprekken starten met een specifieke selectie. Het veiligheidsnieuws en het managen van het buurtpreventie initiatief was nog nooit zo helder en overzichtelijk.

★ Voor de wijkagenten

De buurtpreventie app ‘Veiligebuurt’ stelt wijkagenten in staat om urgente meldingen van buurtbewoners te volgen en vice versa zonder telefoonnummers en e-mailadressen te hoeven delen. Het, tot op een bepaalde hoogte, afschermen van de wijkagent is nodig en belangrijk zodat zij niet als een alternatief voor 112 worden gezien en gebruikt.

★ Voor de gemeenten

Buurtpreventie en haar positieve resultaten mogen en kunnen niet langer genegeerd worden. De buurtbewoners zijn met meer, zien veel meer en zijn om die redenen een waardevolle bron van informatie voor de politie en de gemeente. Het snel en eenvoudig kunnen achterhalen waar de rottigheid van de buurt zit is immers de droom van elke wethouder.

★ Voor Nederland

Inbraken, woning-overvallen, autodiefstallen hebben een ontzettend grote impact op mensen. Vooral het gevoel van veiligheid kan enorm geschaad zijn. Daarom is het heel belangrijk om onze straten en buurten veiliger te maken en er als land voor te zorgen dat thuis in je buurt voor iedereen gelijk staat aan zorgeloos genieten van het leven. Wij hopen met deze app bij te dragen aan zo'n geweldig gevoel in iedere wijk in Nederland. We hebben wel jullie hulp nodig om de app tot een succes te maken! Nodig al je buren, vrienden en familie uit om gebruik te maken van de Veiligebuurt-app, dan geven we boeven geen kans!
if there is any problem please let us know. Write your problem in comment box below.

Editors Notes

Very poor app. I get errors when trying to register. Also the web site is full of bugs . Contact formulier gives an error and do es not send. This is far too unreliable for safety

Download Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig APK File

Download Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig

  • Price: Free
  • Requires: Android 4.4 and up
  • File Name: Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig.apk
  • Downloads: 74
  • Version : 3.0.2
  • Category : Android House & Home App

Old Versions Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig

What's New in Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig

  • ★ Vuurwerkoverlast tijdelijk toegevoegd aan meldingen★ Locaties van groepen verbeterdWe werken continue aan verbeteringen van de app. Heb je nog tips voor verbeteringen, stuur dan een e-mail naar [email protected] Op deze manier maken we samen de app nog sneller en beter. Ben je blij met onze app? Dan waarderen we het enorm als je een review achterlaat! Bedankt!
Share on Facebook    Share on Twitter    Share on Google+    Share on Gmail    Share on Reddit    Share on LinkedIn    Share on Tumblr    Save to Pocket    Share on Pinterest    Save to Evernote    Email this Page    View QR Code

DISCLAIMER: Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig is the property and trademark from , all rights reserved by Click on the above link to proceed to the apk file download page or app buy page.
Page sharing tell your friends you can get faster download speed

Related Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig

Comments Veiligebuurt, houd jouw buurt veilig